header achtergrond
kompas
Logo Rederij De Tijd

Culinair genieten op het water en locatie!

Heerlijke amuses

Wij serveren huisgemaakte amuses aan boord

  • Banketbakkers roomboter koekjes
  • Banketbakkers roomboter cake
  • Petit Four
  • Petit Four met logo
  • Gesorteerd gebak
  • Bruidstaart
  • € 2.10
  • € 2.10
  • € 3.50
  • € 4.50
  • € 4.25
  • € 6.50

*Indien u zelf voor de bruidstaart zorgt, berekenen
wij een uitkoopbedrag van € 2,75 per persoon.

  • Broodjes belegd met: Hollandse kaas, rosbief, ham en rookvlees.
  • Luxe broodjes belegd met gerookte zalm, brie, gebraden entrecote, sla en tomaat.
  • Turks brood gevuld met warme beenham geserveerd met warme mosterdsaus
  • € 3.00
  •  
  • € 4.25
  •  
  •  
  • € 6.50
  • Nootjes, banketbakkers zoute koekjes
  • Olijven met feta
  • Oma Bob’s bitterballen 5 stuks
  • Gemengde bittergarnituur
  • € 2.60
  • € 3.00
  • € 3.80
  • € 3.80

Koude amuses per stuk € 2.95

  • Amuselepel carpaccio en ganzenlever paté
  • Gerookte lamsham met cranberry compote
  • Parmaham met meloen
  • Amuselepel Vitello Tonato met kappertjes
  • Zalmbonbon gevuld met palingmousse
  • Omeletrolletjes gevuld met gerookte zalm
  • Amuselepel verse haring en uitjes
  • Glaasje Hollandse garnalen met cocktailsaus
  • Tomaat met mozzarella
  • Glaasje Gazpacho

Warme amuses per stuk € 2.95

  • Saucijsje van kalfsvlees en paddenstoelen
  • Mini-spies kip met chilisaus
  • Gegrilde gamba op oosters wijze
  • Glaasje romige mosterdsoep
  • Quiche Lorraine – eierentaart met spek en uien
  • Vegetarisch Quiche met ui, kaas en champignons
  • Saumon en Crôute – zalm met een mousse van Forel in korstdeeg
Over ons
Catering
Huurprijzen
Fotoboek
Media
Contact
Party schepen
Plezier vaart
Overige