header achtergrond
kompas
Logo Rederij De Tijd

Culinair genieten op het water en locatie!

Welkom op de luxe Runabout: Joris Kees

R unabout Joris Kees Is een luxe kleine motorboot zeer geschikt voor manoeuvreren op de Vecht. De eerste Runabouts dateren uit het jaar 1920 en waren oorspronkelijk kleine, snelle, krachtige, gelakte houten boten, gemaakt om te profiteren van de kracht van binnenboordmotoren. De boot heeft een open kuip. Het dashboard en stuur lijken op die van een auto.

Ook de zitpositie van de schipper is net zoals die in een auto. Deze luxe Runabout is volledig herbouwd in 2010 met de mooiste materialen en biedt ruim plaats tot maximaal 12 personen. Onze boten zijn te huur met schipper. Aan boord zorgen wij voor koude drankjes en indien gewenst luxe hapjes of een compleet verzorgde lunch.
*Eigen eten en drankjes toegestaan


Bij slecht weer zetten we de kap er op en veranderd deze prachtige Runabout in een salonboot tevens is de Joris Kees ook als watertaxi te gebruiken, en beschikt over de juiste doorvaarthoogtes tussen Muiden en Utrecht. Onze schipper brengt u en uw gezelschap overal naar toe, dus als u een reservering heeft geplaatst om heerlijk te dineren bij bijvoorbeeld Brasserie La Sauciere, of bij vrienden thuis, zet onze schipper u en uw gezelschap af bij uw favoriete bestemming en natuurlijk staan wij weer paraat om u en uw gezelschap, als u uitgetafeld bent af te halen en naar huis te varen.

Wist u dat een tocht door de grachten van Utrecht of Amsterdam prachtig is…? Lunchen aan de gracht… Shoppen in het hartje van de stad… Geen parkeerproblemen… Super-de-luxe…

  • onze autoboot in de haven
  • Heerlijk lunchen aan boord
  • Salonboot met kap er op
  • (Bootschoenen gewenst) (naald) hakken zijn niet geadviseerd i.v.m. veiligheid. Ook geschikt voor mensen slecht ter been.

Over ons
Catering
Huurprijzen
Fotoboek
Media
Contact
Party schepen
Plezier vaart
Overige